Ansvarlighed

Vi leverer kvalitet til tiden
– og vi gør det med god samvittighed!

Ansvarlighed er nemlig noget, som vi forholder os meget seriøst til. Ikke kun på papiret, men også i daglig praksis med hinanden og vores samarbejdspartnere. 

Madspild er spild af ansvar

At lade fødevarer gå til spilde er spild af mad til gavn for mennesker, der mangler. Ikke at gøre noget er efter vores mening spild af ansvar. Derfor giver vi nærved udløbne varer fra vores lagre til Fødevarebanken. En non-profit, apolitisk forening, som modtager og fordeler overskudslagre af mad til organisationer, der arbejder for blandt andet socialt udsatte børn, hjemløse og kriseramte mænd og kvinder. 

Foedevarebanken

Stop Spild Af Mad

Geia Food støtter Stop Spild Af Mad - Danmarks største bevægelse mod madspild.

Fuldkornspartnerskabet

Geia Food er medlem Fuldkornspartnerskabet og vi er på den måde med til at arbejde for at forbedre folkesundheden ved at få danskerne til at spise mere fuldkorn. Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen, Diabetesforeningen, Fødevarestyrelsen og række fødevarevirksomheder står bag partnerskabet, der arbejder sammen om at øge fuldkornsindtaget i Danmark.

Fødevarer under kontrol

Fødevaresikkerhed er højt på dagsordenen hos medier, politikere og forbrugere, og selvfølgelig også hos os. Som førende leverandør af fødevarer tager vi kontrollen af vores fødevarer meget seriøst, og vores egen kvalitetskontrol sikrer, at vi overholder alle deklarerings- og fødevareregler i tæt dialog med Fødevarestyrelsen og andre rådgivende instanser inden for fødevarelovgivningen, som f.eks. VareFakta og Lolex.