Vi søger en Supply Chain Manager

Vi søger en Supply Chain Manager

Kan du sikre optimering og udvikling af supply chain setuppet hos en dynamisk fødevarevirksomhed, er her et spændende job med rig mulighed for indflydelse

Drift, optimering og ledelse

Som Supply Chain Manager bliver din overordnede opgave at drive, optimere og udvikle et effektivt supply chain-netværk med fødevarer fra hele verden til Danmark. Geia Food er inde i spændende udvikling, og du får dermed en afgørende rolle i at udvikle supply chain-funktionen, så den understøtter den videre vækst endnu bedre. Der er en høj grad af frihed i stillingen, og du vil få rig mulighed for at bringe dine erfaringer inden for optimering og effektivisering i spil til gavn for både virksomhed og kunder.

Du er i tæt dialog med leverandører, kunder, lagre, transportører m.m. og har altid en finger på pulsen, så du er forberedt på udfordringer og klar til at løse eventuelle problemer.

Du refererer til Group Supply Chain Direktøren og vil have ansvar for ledelse og motivering af 17 medarbejdere fordelt på to teams siddende i hhv. Aalborg og Skælskør, med to teamleder i direkte reference. Som leder skaber du en tydelig retning og formår at udvikle funktionen i samarbejde med dine medarbejdere, og samarbejde på tværs af afdelinger og lokationer er afgørende for succes.

Passion for det gode håndværk og lyst til udvikling

Du har formentligt en relevant uddannelse på minimum bachelor-niveau inden for Supply Chain eller logistik. Du har erfaring fra fødevarer eller FMCG, som gør, at du kender flowet og dynamikken i detailhandlen.

Dit initiativrige og løsningsorienteret mindset gør dig i stand til at se muligheder, og du har erfaring fra tidligere med effektivisering og sikring af transparente processer. Da du har en bred snitflade både internt og eksternt, er dine kommunikative evner vigtige, og du formår at skabe netværk i en organisation under forandringer. Du har som minimum teamleder-erfaring og er vant til at gå forrest, sætte retningslinjer og sikre den rette prioritering af opgaver.

Du bor formentligt inden for en rimelig kørselsafstand fra Aalborg men er indstillet på også at skulle tilbringe tid på kontoret i Skælskør. Du behersker engelsk og dansk på forhandlingsniveau og har en stærk IT-forståelse og gerne erfaring med ERP-systemer.

Ansøgning

Geia Food samarbejder med HansenToft om denne rekruttering. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Majbrit Simonsen på 2628 3821. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" knappen.

Søg stillingen