Vi søger en Sales Manager

Vi søger en Sales Manager

Key account ansvar for en af de største detailkæder

Du får ansvar for kategorierne: Mejeri & ost, Kolonial, Drikkevarer og Færdigretter på køl, til en af de største aktører i dansk detailhandel. Du får gode muligheder for at præge udviklingen af kategorierne, og alle kategorier er i vækst. Din tid skal bruges på udvikling og servicering af kunden – ikke på administrativt arbejde. Du bliver en del af et stærkt fagligt team med stor produktviden, og der hersker en uformel kultur med hurtige beslutningsgange.

Dine opgaver bliver:

    • Udvikling af kunde og kategorier – herunder analysere markedsmuligheder og udarbejde strategier og handlingsplaner
    • Møder og dialog med indkøbere og kategorichefer hos kunde – herunder dialog omkring produkter og sortiment samt forhandling af aftaler
    • Deltage i udviklingsprojekter med kunde, leverandører og kollegaer i indkøb og marketing, samt sammensætte det rigtige produktsortiment
    • Bidrage til optimering af processer og forretningsgange internt og eksternt
    • Sikre at være opdateret inden for de fire kategorier ved besøg på messer, hos leverandører samt gennem orientering i markedet


Den succesfulde kandidat sikrer et godt og konstruktivt samarbejde med indkøbere og kategorichefer hos kunden samt med kollegaer hos Geia Food – primært i salg, indkøb og marketing. Du bidrager til, at Geia Food skaber værdi for alle parter som bindeleddet mellem producent og detailhandel og sikrer langsigtede samarbejdsrelationer.

Passion for fødevarer

Du har erfaring med salg af fødevarer til detailhandlen eller kommer fra detailhandlen med kategori- eller indkøbsansvar for fødevarer. Uanset baggrund er det vigtigt, at du er passioneret omkring fødevarer og interesserer dig for udvikling og trends indenfor området. Du har en god forretningsforståelse og kan sætte dig ind i den fulde værdikæde fra producenten til varen står på hylden i butikken.

Som person er du selvkørende med et stort drive, og du tænker kommerciel forretning, både for Geia Food samt i forhold til langvarige relationer med leverandører og kunde. Du er resultatorienteret, og du er en stærk kommunikator, der kan videreformidle passionen for fødevarer. Det er vigtigt, at du har en struktureret tilgang til dine opgaver, og du bliver ansvarlig for selv at planlægge din dagligdag. Det er ligeledes vigtigt, at din tilgang er teambaseret.

De fleste salgskollegaer er placeret i afdelingen i Skælskør, så det er nødvendigt at være her minimum to dage om ugen, men din bopæl kan være hele landet.

Ansøgning

Geia Food samarbejder med Hansen Toft om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Research Consultant Majbrit Kock Simonsen på telefon 26283821 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" knappen.

Søg stillingen