Vi søger en kvalitetskoordinator til Skælskør

Vi søger en kvalitetskoordinator til Skælskør

Geia Food er specialiseret i at udvikle og sælge fødevarer til den skandinaviske detailhandel, enten under egne varemærker eller som private label. Virksomheden har som målsætning, at sikre forbrugerne den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser og arbejder tæt sammen med fødevareproducenter i hele verden. Geia Food er certificeret efter BRC Agent & Brokers og IFS Broker.

Har du stor interesse for at arbejde med fødevaresikkerhed og CSR? Har du flair for detaljen, men også helheden? Er du god til at arbejde selvstændigt med fokus på drift og præcision? Og har du lyst til at være en del af Skandinaviens førende leverandør til detailkæderne? Så kan det være dig vi søger. 

Jobbet

Som kvalitetskoordinator vil du sammen med resten af teamet blive ansvarlig for kvalitetssikringen af både eksisterende varer og mange nye, som Geia Food løbende udvikler i samarbejde med kunder og leverandører. Det er væsentligt, at du på egen hånd kan tage ansvar og ejerskab for hele processen inden for de forskellige produktgrupper, herunder bl.a. risikostyring i forhold til CSR- og kvalitetsstandarder og mærkning i overensstemmelse med gældende lovgivning. Alt sammen i tæt dialog med vores indkøbs- og salgsafdeling. Du får en international kontaktflade, og du kommer til at arbejde på dansk og engelsk.

Dine vigtigste ansvarsområder bliver: 

  • Gennemgå og vedligeholde leverandørdokumentation med særlig fokus på CSR og fødevaresikkerhed
  • Standarder for dyrevelfærd og bæredygtig- palmeolie (RSPO), soja (RTRS) og kakao (UTZ)
  • Udarbejde og godkende varedeklarationer
  • Reklamationsbehandling
  • Kvalitetsstyringsopgaver i relation til BRC Agent & Brokers og IFS Broker


Personen

Du har en uddannelse som levnedsmiddelkandidat, procesteknolog med speciale i fødevarer eller anden fødevarefaglig baggrund. Du har efter endt uddannelse 3-5 års relevant erfaring, herunder erfaring med SMETA- og BSCI "standarderne".

Derudover kan det siges om dig, at:

  • Du er rolig og ansvarsbevidst, samtidig med at du tør stå fast ved dine beslutninger og faglighed.
  • Dine kommunikative evner er veludviklede, og du har et godt øje for værdien i et udbytterigt samspil med dine samarbejdspartnere både internt og eksternt.
  • Du sætter en stor ære i at sikre kvaliteten og du er analytisk, struktureret og systematisk i din tilgang til arbejdet.
  • Dagligdagen er travl og varieret -- ligeledes er arbejdsbyrden, hvilket du ikke lader dig stresse af, men finder sjovt og udfordrende.
  • Du sætter en ære i at have styr på detaljen, men evner samtidig at træffe hurtige beslutninger, når situationen kræver det.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.


Dine muligheder

I tæt samarbejde med dine kvalitetskoordinator-kollegaer får du stor frihed til selvstændigt at løse dine arbejdsopgaver.

Du får engagerede og kompetente kolleger, der er stolte over at være en del af en succesfuld vækstvirksomhed, og der lægges vægt på et godt samarbejde på tværs af organisationen.

Ansøgning

Geia Food samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" knappen.

Søg stillingen