Vi søger en Kvalitetskoordinator - barselsvikariat

Vi søger en Kvalitetskoordinator - barselsvikariat

Geia Food er specialiseret i at udvikle og sælge fødevarer til den skandinaviske detailhandel, enten under egne varemærker eller som private label. Virksomheden har som målsætning at sikre forbrugerne den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser og arbejder tæt sammen med fødevareproducenter i hele verdenen. Geia Foods kvalitetskoordinator i Aalborg skal på barsel til juni, og vi søger derfor en barselsvikar med tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet

Med reference til Head of Quality Jørgen Bentzen og i samarbejde med Geia Foods mærkningsspecialist, bliver det din opgave at sikre, at varedeklarationerne på alle varerne er korrekte og i overensstemmelse med gældende EU lovgivning. Du får en international kontaktflade, og du kommer til at arbejde på dansk og engelsk. Geia Food er BRC og IFS certificeret for Agents & Brokers.

Primære arbejdsopgaver

  • Udarbejdelse af varedeklarationer
  • Korrekturlæsning og validering af varedeklarationer
  • Egenkontrol
  • Kontakt til Fødevarestyrelsen og tovholder ved evt. tilbagetrækninger
  • Reklamationsbehandling
  • Du holder dig ajour med fødevarelovgivningen og anden relevant lovgivning, og som proaktiv støttefunktion for indkøb og salg sikrer du, at ny lovgivning implementeres i rette tid.


Arbejdstiden er 37 timer og arbejdsstedet er Fuglevænget 9 i Aalborg.

Personen

Du har en relevant uddannelse som levnedsmiddelkandidat, levnedsmiddeltekniker/procesteknolog med speciale i fødevarer eller anden fødevarefaglig baggrund. Måske er du nyuddannet, og du brænder nu for at få din teoretiske viden om fødevaresikkerhed i spil i praksis.

I øvrigt kan man sige om dig, at:

  • Du har viden om og interesse i varedeklarationer
  • Du har styr på den nyeste lovgivning om fødevaresikkerhed
  • Du arbejder bedst selvstændigt med dit fagområde, men du nyder at dele ud af din faglige viden til resten af organisationen
  • Du sætter en ære i at have styr på detaljen, men evner samtidig at træffe hurtige beslutninger, når situationen kræver det
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Dine muligheder

Der er tale om et barselsvikariat af ca. 12 måneders varighed. Den resterende kvalitetsafdeling har domicil i Skælskør, så du får frihed til selvstændigt at løse dine arbejdsopgaver i Aalborg. Du får engagerede og kompetente kolleger, der er stolte over at være en del af en succesfuld vækstvirksomhed, og der lægges vægt på et godt samarbejde på tværs af organisationen.

Ansøgning

Geia Food samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" knappen.

Søg stillingen