Vi søger en kandidat til stillingen: Head of Purchase - Convenience

Vi søger en kandidat til stillingen: Head of Purchase - Convenience

Som Head of Purchase for conveniencekategorien kommer du til at arbejde i en meget dynamisk fødevarevirksomhed i vækst. Geia Foods ambition er at være den foretrukne samarbejdspartner for detailhandelen i Norden, når det drejer sig om at finde de bedste fødevarer til kunderne. Du får således rig mulighed for at sætte dit aftryk på sortimentet og skabe vækst i conveniencekategorien i detailhandelen i hele Norden.

Der er fuld fart på hos Geia Food, så du skal trives i et hektisk og resultatorienteret miljø, hvor det er dig, der af egen drift og i tæt samarbejde med leverandørerne udvikler conveniencevarerne til et marked, der konstant efterspørger nye varer.

Jobbet

Du vil selvstændigt varetage indkøb, sortimentsudvikling og konceptudvikling af en bred vifte af fødevarer i conveniencekategorien, som er en kategori i kraftig vækst. Du vil få et tæt samarbejde med dine kolleger i salg i Danmark, Norge og Sverige.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Kontakt til og forhandling med leverandører i hele verden, primært Europaa
 • Indgåelse af indkøbsaftaler samt opfølgning på disse
 • Produktudvikling af nye varer i samarbejde med dine kolleger i salg og leverandørerne
 • I samarbejde med logistikafdelingen sikre det optimale vareflow
 • Leverandør- og messebesøg i udlandet
 • Ledelse af 3 medarbejdere


Dit primære arbejdssted vil være i Aalborg, men du vil også jævnligt arbejde på Geia Foods kontor i Skælskør. Herudover skal du regne med 30-40 internationale rejsedage om året.

Personen

For at få succes i jobbet er det afgørende, at du har solid erfaring med indkøb og afsætning i detailhandel. Dit leverandørsamarbejde er baseret på seriøsitet og det gode købmandskab, og du ved, at den personlige relation er fundament for den succes, der skaber vækst i forretningen for begge parter.

Derudover kan sige om dig at:

 • Du har næse for det gode købmandskab
 • Du har en indgående forståelse for dynamikken i detailhandel, og du gør dig umage for hver eneste dag at indkøbe og udvikle varer, der kan styrke dine kunders forretning
 • Du har stærke afsætningsmæssige kompetencer, og du tænker altid salget til slutforbrugeren ind i dit indkøb
 • Du er resultatorienteret og gennem din evne til at bygge relationer har du stor gennemslagskraft
 • Du har et internationalt fokus, og du taler og skriver engelsk på forhandlingsniveau


Dine muligheder

Stillingen giver dig mulighed for at fortsætte karrieren med en interessant udviklingsopgave i en veldrevet virksomhed i vækst. Lønpakken forhandles på et attraktivt niveau tilsvarende dine kvalifikationer.

Ansøgning

Geia Food samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" knappen.

Søg stillingen